• Éles, szúró fájdalom a köldök alatt

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő/Doktor Úr! Második alkalommal fordul elő, hogy nagyon éles, szúró fájdalmat érzek a köldököm alatt. De közvetlenül alatta, egy pontban. Ha ülök, nem érzek fájdalmat, viszont bármilyen más pozícióban fáj. Mind2 alkalommal kb. fél óráig tartott a folyamatos fájdalom, de annyira fájt, hogy már megijedtem, hogy mentőt kell hívni... Előzményeknek a mostani alkalomra emlékszem, esküvőben voltam előtte nap és ugye összeettem mindent, valamint sok töményet is ittam. Másnap este jelentkezett a fájdalom. Okozhatta a sok étel vagy az alkohol? Egyáltalán mitől lehet ez? Elvileg nem vagyok érzékeny semmire. Mire figyeljek oda a következőkben? Esetleg diétázzak? Kérem segítsen! Válaszát előre is nagyon köszönöm szépen!!!!

        Dr. Szigeti Nóra válasza a hasi fájdalom témában

        Kedves Kérdező! Remélhetőleg csak átmeneti panaszról van szó, amit feltehetőleg a diéta hiba okozott. Kerülje az alkoholt, a zsíros-fűszeres ételeket, de ha nem lesz jobban, forduljon orvoshoz, laborvizsgálat és hasi UH tisztázni tudja, hogy nincs-e enyhe hasnyálmirigy gyulladása.


        Dr. Szigeti Nóra
        gasztroenterológus, hipertonológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Szigeti Nóra

        Kérdés: 2011. augusztus 21., 20:31; Megválaszolva: 2011. augusztus 23., 12:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: