• Jobb oldali hasi, és borda alatti tompa, görcsös fájdalmak

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr úr-Hölgy. Körülbelül 4 hónapja vannak jobb oldali hasi -bordai alatti tompa néha görcsös fájdalmaim,járul hozzá még telitetség érzet is. Többször voltam e miatt már a sürgéségi belgyógyászaton-vérvételek ultrahang vizsgálatokon,de semmi konkrétat nem találtak nálam a fálydalom mozgásnál is keletkezik nálam, elkeltük a gasztroenterológiára ottan a dr úr elküldött egy hasi és medence CT re-aminek a hasi és medence CT negatív lett. Kisebb eltéréseket találtak PL.Hepatomegalia min.grad..:... Vesék diszkrét forgási rendellenessége......Beszürt messenterium,mesenterialis panniculitis...A mály közepes fokban megnagyobbodott,homogén. Vesék hilusa kissé ventral felé tekint,különösen jobb oldalon. Üregrendszeri tágulat..Eszt a CT eradmény augusztus 31 én tudom vinni a orvoshoz aki kérte a vizsgálatot..A háziorvosomnak megmutattam a lalateket ö nemtudót mit mondani nekem érdemben.. Nyomasztó hogy már hónapok óta járok orvosról orvosra és senki sem mond nekem megnyugtatólag választ adni hogy mik alhatnak a fájdalmak oka mögött.Nem tudom csinálni a munkáimat rendesen mert ez a fálydalom néha elviselhetetlenek,hiába szedek bármilyen gyógyszert egyáltalán nem használtak nekem,és ráadásul körülbelül 2-3 hete elkezdet nagyon viszketni a mindkét tenyerem és mindkét lábfejem is.Ezért kérnék segítséget mert már nem tudom hogy hova kellene fordulnom vagy nehogy valami komolyabb legyen a hátérben. Előre is köszönöm tisztelt válaszukat.Kőhegyi Gábor..

        WEBBeteg szakértő válasza a hasi fájdalom témában

        Tartós panaszai miatt mindenképp további kivizsgálás javasolt (gastroscopia, colonoscopia, széklettenyésztések). Jobb oldali hasi fájdalmak hátterében állhat nyombélfekély, epeuti eltérések, de akár lisztérzékenység is.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2011. augusztus 20., 20:09; Megválaszolva: 2011. augusztus 25., 07:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: