• Hasi fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Három napja tartó (reggel, este, napközben pár órára elmúló),hasi fájdalom, hányinger, hidegrázás miatt kerestem fel orvosomat, majd az éjjeli ügyeletet. Az ügyeleten a következő vizsgálatokat végezték el: EKG, hasi ultrahang, nőgyógyászat, felsőtest röntgen, vizelet-vér. Semmit nem találtak, saját felelősségemre hazamentem. Vese,epe, vakbél, sérv ..stb kizárva, széklet-vizelet-menstruáció rendben. Jelenleg semmi bajom, de harmadik napja kb délután 4-től romlik az állapotom, éjjel nem alszom, és nagyon fáj a hasam. A jobb borda alatt és a gyomortájékon kezdődött, tegnap a bal oldalam fájt,folyamatos nyomásérzés, az egész hasamat húzta a görcs. Soha ilyen jellegű problémám nem volt, nem vagyok gyógyszerérzékeny, nem ettem semmit, ami kiválthatta a tüneteket. Autoimmun Hashimoto pajzsmirigy-alulműködésem van, de nem szedek rá gyógyszert.Értetlenül állok a dolog előtt.,a kérdésem, hogy milyen további vizsgálatok szükségesek, amennyiben nem műlik el a panasz? Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Szigeti Nóra válasza a hasfájás, témában

        Kedves Kérdező! Véleményem szerint ismét keresse fel orvosát, ugyanis elképzelhető, hogy most már pozitívak lennének a korábban elvégzett vizsgálatok, pl. az UH, vagy a labor mutatna eltérést. Ha nem, gyomor- és béltükrözés lehetne a következő lépés.


        Dr. Szigeti Nóra
        gasztroenterológus, hipertonológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Szigeti Nóra

        Kérdés: 2011. augusztus 18., 13:29; Megválaszolva: 2011. augusztus 23., 12:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: