• Magas májfunkció2

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot kívánok! A barátnőmnek 500 fölötti a GTP-je és most kezelik. Szeretném tudni, hogy ez mennyire veszélyes, és ez befolyásolja-e a további étrendjét vagy egészségét (ha helyrejön)? Vagy mit jelent ez? Mi fontosat kéne tudni erről a betegségéről és következményeiről (ha van)? A betegség oka valószínűleg a sok stressz, mert alkoholt nem fogyaszt, sok zsíros ételt nem eszik stb... Az orvosok nem mondanak neki semmit, csak annyit mondtak, hogy lehet a stressz az oka, ami elképzelhető, mert sokat stresszel.

        Dr. Szigeti Nóra válasza a májbetegség témában

        Kedves Kérdező! Stressz nem eredményezhet 500 feletti GPT-t. Számtalan oka lehet, amit ki kell deríteni, hogy meg lehessen mondani, hogy maradéktalanul fog-e gyógyulni, vagy befolyásolja-e az életvitelt.


        Dr. Szigeti Nóra
        gasztroenterológus, hipertonológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Szigeti Nóra

        Kérdés: 2011. augusztus 17., 11:07; Megválaszolva: 2011. augusztus 19., 16:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: