• Köszönet

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Plósz János Doktor Úr! Hálásan köszönöm gyors válaszát!! Csak azért vagyok ennyire megijedve, mert ez a fajta égés, amiről írtam, teljesen más jellegű, mint a gyomorégés. Eddig napi 20 mg Nexium elég volt ahhoz, hogy ne legyen gond a gyomorégéssel, most viszont emiatt a furcsa égés miatt 2 x 40 mg-ot szedek és igy sem mulik el. Attól félek, hogy esetleg maradandó károsodást okozott az a hashajtó szer. A másik dolog pedig, hogy olyan erős hascsikarásaim vannak, ami nem szűnik Wc után sem és napokig is eltart, utána következik az erős hányinger. Ehhez sem tudnak mit szólni az orvosok. Teljesen tanácstalan vagyok már. Elnézését kérem, hogy ujra alkalmatlankodtam, de nem tudok kihez fordulni és Ön annyira megértő és a sorai is megnyugtatóak. (Ne haragudjon, hogy le merem irni, de anyukámnak is Plósz a neve és ez a név nem olyan gyakori) Még egyszer elnézését kérem!! Köszönettel és Tisztelettel:

        Dr. Plósz János válasza a emésztőszervi panasz témában

        Sajnos hozzátenni az előző válaszhoz nem nagyon tudok, továbbra is úgy gondolom, hogy egy hashajtás illetve a vastagbél-vizsgálat nem okozhat maradandó illetve hosszú távú elváltozásokat. A gyakori, rendszeres kis étkezések és a pre- probiotikumok (Progastro825) használata segíthet a mielőbbi regenerálódásban.


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2011. augusztus 10., 10:30; Megválaszolva: 2011. augusztus 11., 17:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben: