• Anális vérzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm!A páromnak /és nekem/olyan problémánk van,hogy mivel szereti a prosztata masszázst,általában heti 1 alkalommal gyakoroljuk.Minden esetben,miután kiveszem az ujjam,vagy ujjaim,mert ő inkább már az öt ujjal végzett masszázst kedveli,vér távozik tőle.Kb.1-2 cl.én aggódom-e miatt,nem akarok neki semmilyen kárt okozni,de ő nyugtat,hogy semmi baj.gondolom megreped egy ér vagy ilyesmi,de szeretném tudni,hogy lehet-e ebből valamilyen komoly problémája!Várom válaszát.Köszönöm!

        Dr. Boros Miklós válasza a végbél-vérzés témában

        Tisztelt Kérdező! Az 5 ujjal végzett masszázs minden esetben okoz nyálkahártya sérülést, ez a vérzés oka. Tartós alkalmazás során a végbélzáróizom károsodása is kialakulhat. Fontolják meg a lehetséges következményeket.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. augusztus 08., 21:13; Megválaszolva: 2011. augusztus 11., 08:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben: