• Nyálka a végbélből

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Vizeletemet Wertheim műtét miatt csak hasi préseléssel,ill. nyomással tudom üríteni, ezért a végbél is nagyobb terhelést kap esetemben. Kb.4 napja a vizelés kezdetekor a végbélből nyálka ürül, nem véres, vagy színtelen vagy barnás színű. Nem rendszeresen, van, hogy csak reggel, van hogy többször is naponta.Utazás elött állok, kérem sürgős válaszukat, tanácsukat. Köszönöm!

        Dr. Boros Miklós válasza a nyálka témában

        Tisztelt Kérdező! Első lépésben diéta és bő folyadékfogyasztás, probiotikua kúra javasolt. Kerülje a fűszeres ételeket, egyzserű szénhidrátot. Helyileg minden széklet után vegyen ülőfürdőt vagy zuhanyozzon le, kerülje a helyi irritációt. Tartós pansz esetén gasztroenterológiai vizsgálat.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. augusztus 08., 09:32; Megválaszolva: 2011. augusztus 11., 06:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: