• Anális szex és hasmenés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor nő/úr! A barátommal - meleg vagyok - védekezés nélkül anális szexeltünk, és ő belém "ment el". Egy - két napra rá napi egy-két az átlagos székletürítéskor fellépő hasmenésem van. Mindez már 3 hete tart. A körzeti orvosnak az anális szexet nem említettem, vékonybél-problémára gyanakodott, majd mikor még mindig nem múlt Sumetrolimot kaptam, aminek a szedését még nem kezdtem el. Közben prbiotikumot is szedtem, attól javult az állapotom. Lehet a hasmenés az anális szex miatt? Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Boros Miklós válasza a hasmenés témában

        Tisztelt Kérdező! Valóban lehet oka, de a atartós panszok inkább blrendszeri problémára utalnak. Folytassa a probitikus kúrát és kerülje az egyszerű szénhidrátot. Az anális sexet fügessze fel a panaszok miatt és utáni is használjon óvszert. Amenniyben a tünet nem javul gasztroenterológiai kivizsgálás indokolt.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. augusztus 07., 19:52; Megválaszolva: 2011. augusztus 11., 06:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben: