• Mi lehet ez?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr.Úr/Nő! Orvostól-orvosig járok, mert nem tudják mi a bajom.Fél éve,reggelente hascsikarással ébredek, ezután nagy mennyiségű emésztetlen széklet távozik, folyamatosan émelygek, a gyomrom fáj,emiatt étvágytalan vagyok, nem érzem az ízeket, azt, hogy éhes vagyok. A következő vizsgálatokon vagyok túl: 4 db gyomortükrözés, 2 db vastagbéltükrözés,vékonybél passage, mr, ct, lisztérzékenység.,keményítő érzékenység,vizsgálat, folyamatos uh és vérvétel,minden eredményem negatív. már annyiféle gyógyszert szedtem, normix, mezim, dicetel, savlekötők,pre és probiotikumok semmi sem használ. Ibs-re gyanakszanak, de nem tudják biztosan.nagyon e vagyok keseredve. kérem segítsen. válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Szigeti Nóra válasza a hasfájás témában

        Kedves Kérdező! Alapos kivizsgáláson esett át, nehéz ehhez bármit is hozzátenni. Annak ellenére, hogy a keményítő terhelés negatív volt, érdemes lenne még egy hasnyálmirigy funkciós tesztet végezni (pl. Lipiodol próba), ugyanis a tesztek néha álnegatív eredményt adhatnak. Lehet, hogy tényleg IBS lesz a diagnózis.


        Dr. Szigeti Nóra
        gasztroenterológus, hipertonológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Szigeti Nóra

        Kérdés: 2011. augusztus 07., 19:03; Megválaszolva: 2011. augusztus 08., 17:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben: