• Gyomor probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A kérdésem a következő lenne: Néhány hete hólyaghurutom volt, amire kaptam Nolicint és Dermyc-t. Többször volt azóta hányingerem, az étvágyam sem az igazi, és olyan késszerű szurkálásokat érzek a hasamban főleg felül elől és hátul. A Dermyc-t még szedem (négyet kell bevenni összesen heti egyszer, ma vettem be a harmadikat). A nőgyógyász ultrahangon azt mondta kedden, hogy gyors a bélmozgásom. (nem tudom összefügg-e, de decemberben epekő műtétem volt). Lehet valami nagyobb baj, vagy a gyógyszer okozhatja?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a bélflóra, probiotikum témában

        Kedves Kérdező! Valószínűleg a bélflóra működését megzavarták a gyógyszerek, ezért csináljon Lactiv kúrát, diétázzon, fogyasszon bő folyadékot. Ha erre se javul, keresse fel háziorvosát!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. augusztus 04., 16:18; Megválaszolva: 2011. augusztus 05., 12:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: