• SOS

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        a vereredmenyemen a direkt bilirubin 4.7,az ossz bilirubin 25.normalertek a direkt bilirubinnal 4 az osznel 17.fogamzasgatlot szedtem nem nekemvalo volt es aztmondtak ez okozhatta a novekedeset a direkt bilirubinak harom napja voltam vervetelen.ket hetes hasmenesem volt most viszont ket napja nincs szekletem,a magas bilirubinomra csak infuzioba kaptam c vitamint valamint natriumot.ezen kivul meg egy ertekem a mid 2szamal magsab volt a normalnal.mostanaba sokat faj a fejem rosszulvagyok ugyerzem allandoan tele a gyomrom pedig etvegyam nincs valamint nagyon feledekeny lettem ezalatt a ket het alatt,a jobb labam sokat zsibad es a jobboldalam faj.valamint ojan nimtha nemferne semmi a hasamba mar ket infuziot felvettem most kicsit jobb.de meg mindig faradekony es feledekeny vagyok meg ugyvetem eszre romlott a szemem.nemtunt fel hogy sargulnak viszont minden belso szervem faj.ket het alatt a hasmenesemre kaptam gyomorvedoket gyomorjavitokat valamont mivel aszthitek asztmas vagyok hosgotagitot es antibiotikumot.ezeket szedtem de nemlett jobb ezutan irtak ki vervetelre es most az infuziot kapom meg probiotik fortet irtak ki meg ket nap az infuziobol.a nogyogyasz aztmondta hogy a nemmegfelelo fogamzasgatlotol felborult a hormonhaztartasom es ezmiadt a magasabb direk es oszz bilirubin valamint a mid novekedese.szeretnem tudni hogy nagyon rosz e a direkt bilirubinnal ha negy hejett 4.7,valamint hogy tenyleg fogamzasgatlo okozhatta e vagy ahogy a doktorom gondolja epekovem lehet e,vagy neagyisten ez az ertek komoj bajt jelez a majamra neze vagy ez meg nemojan magas regebben zsiros etelek megviseltek a gyomromat most viszont meg etvagyam sincs.nagyon nagyn felek mijen gyorsan novekedhet a direkt bilirubinszintem es a feledekenyseg faratsag hatfajas etvegytalansag stb mitol lehet,nagyon roszak az ertekeim mire szamithatok ket gyermekem van es egy abortuszom volt tavaj,ami meg szamithat gyakran erzem ugy hogy eg valami testreszem ews surun fajh a fejem.nagyon felek kerem iranak mielob szeretnem tudni hogy a c vitamin tenyleg szegit es tenyleg ha megjon a menstrualciom rendezodhet e ahogy mondtak.cigizek.onokszerint felnevelhetem a gyermekeimet vagy roszak a kilatasaim.megvalami sima ultrahangon neztek kb ket hte ott rendbe volt minden mi romolhatott el ijen gyorsan.ha elolvasa valaki a levelemet es tudja a kerdeseimre a valaszokat kerem mielob irjon mivel meg aludni se birok a felelemtol,felekarom nevelni a kincseimet

        Dr. Tomonkó Magdolna válasza a bilirubin témában

        Kedves Kérdező! Nincs értelme találgatni, egy korrekt kivizsgálásra van szüksége, mely az egész gyomor-bél rendszert, májat is magában foglalja, továbbá kiterjed a különféle vírusos májgyulladások vizsgálatára is. Ezek az eredmények, amelyeket megírt, nem olyan rosszak, hogy el kellene keserednie. De ahhoz, hogy meg lehessen mondani, mi baja van, nagyon kevesek. Én személy szerint nem gondolom, hogy hatásosan lehet kezelni bármit és bárkit, amíg nincs pontos diagnózis. Üdvözlettel: dr Tomonkó Magdolna


        Dr. Tomonkó Magdolna
        háziorvos, transzfúziológus

        Dr. Tomonkó Magdolna

        Kérdés: 2011. augusztus 04., 16:04; Megválaszolva: 2011. augusztus 08., 15:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: