• Mi lehet a végbelemnél?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm, pár napja mosakodás közben vettem észre, hogy a végbélnyílásomtól befele körülbelül egy ujjpercnyire van egy fél borsszemnyi dudor, barátnőm megnézte, azt mondja sötétlilás színe van, körülötte normális a bőrszín. Fájni nem fáj, amikor megnyomom akkor kicsit kellemetlen, de semmi extra. Mi lehet az? Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Boros Miklós válasza a aranyér témában

        Tisztelt Kérdező! Valószínűleg aranyeres csomó. Minden széklet után vegyen ülőfürdőt és kerülje a helyi irritációt. Helyileg használjon aranyér elleni kenőcsöt.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. augusztus 02., 19:02; Megválaszolva: 2011. augusztus 03., 14:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: