• Hasmenés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        azt a választ kaptam az előző kérdésemre, hogy biztosan sok antibiotikumot kaptam a mütétet megelőzően, de ez nem igaz, Januárban/2010/ elkaptam az unokámtól egy hasmenéssel, hányással járó betegséget, én ugyan nem hánytam, csak 38 fokos lázam lett, és hasmenésem, Elmentem a háziorvosomhoz, aki ezekkel a tünetekkel a reumatologiára küldött, és csak nyákoldót és gargalizálót írt fel. Mivel tele vagyok aranyérrel a hasmenéstől vér lett egy székletvizsgál anyagban.Erre én az orvosaszisztenstől az háziorvosom tudta nélkül értem a gasztrora beutalót, ahol az orvos colonoscopiás vizsgálatot rendelt el. A vizsgálatra a kezdettől 4 hónap múlva került sor , de addig én szedtem magamtól széntablettát, és rendszeresen egész nap kamillateát ittam. Mire a vizsgálatra sor kerűlt már nem volt hasmenésem, de a gasztros meg se kérdezte, hogy hogy vagyok, van-e még hasmenésem. Mecsinálta és elrontotta az átszúrással a tükrözést, majd haza küldött. Én nem emntem haza, mert olyan fájdalmaim voltak, majd megőrültem, végül 3 óra mulva elküldött röntgenre, ahol megállapították az átszúrást, aki cisinálta a hibát hazament, egy másik orvos mondta, hogy életmentő műtétre van szükségem, decsaka 4.-ik órában kaptam fájdalomcsillapítót, addig hagytak kínlódni!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hasmenés témában

        Kedves Kérdező! Kérem, hogy írja meg újra az előzményeket, illetve az egész tartalmat egy levélben, mert rendszerünk anonim, nem lehet visszakeresni, illetve, hogy mi a kérdése.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. augusztus 01., 17:10; Megválaszolva: 2011. augusztus 02., 11:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben: