• Epekövek

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        egyhonapja,állapitotákmg,hogy,epeköveim vanna.mivel,tünetek jelentkeztek,igy mütétet javasoltak.a ferjem megérdeklötte a patikéban hogy van e valamijen gyogyszer a z epeköre,örömömrevolt. a gyogyszerneve,rowachol.harmincszemes.anyilenne akérdésem,ha elfogyik a gyogyszer,ujrakelszedni vagy,remélhetöleg egy idöután felszivodik.válaszét elöreis köszönöm.tisztelettel szilágyi erzsébet.

        Dr. Plósz János válasza a epekő, rowachol témában

        A Rowachol epehajtó hatású, az epeköveket nem oldja fel. Korábban történtek próbálkozások epekő-oldásra, de igen hosszadalmas kezelés vezetett csak eredményre és a kezelés megszüntetése után a kövek újra kialakultak. Panaszt okozó epekövesség esetén a műtét a választandó eljárás.


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2011. július 27., 18:10; Megválaszolva: 2011. július 29., 06:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben: