• A lepem fajhat

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        jonapot kivano ma arra lettem figyelmes hogy a lepem kornyeken es abban a szintben hatul is nyomast erzek ha megnyomom elege erezhetto hogy faj par napja kezdtem antibiotikumot es gyomorvedo orvossagot hasznalni mivel hasmenesem volt par naapig es a jobb oldalamon a vakbal kornyeken is erzem szeretnem tudni mitol lehet ez a nyomo erzes es hogy nmit tegyek hogy elmuljon altalaban a bal felemen alszok es ket gyermeket szoktam a bal oldalon hordani mindketto husz kg korul van ma is cipeltem az egyiket aztan elkezdtem a nagytakaritast es akkor kezdtem erezni ha hulok es nyomja a bordam foleg akkor kerem ha ideje engedi mielob valaszoljon nekem valaki eleg stresszes eletet elek ma egy hete roszulvoltam voltam tudorongenen semmi komojat nemtaalaltak

        Dr. Veress Dóra válasza a balo oldali hasi fájdalom témában

        Kedves Kérdező! A panaszok okát egy laborvizsgálattal és egy hasi ultrahanggal lehet kideríteni. Bal oldalon a lépen kívül fájhat még a gyomor, fokozott savképzés vagy fekélybetegség miatt, hasnyálmirigy-gyulladás, lépmegnagyobbodás is okozhat ilyen panaszokat. Csak egy alapos kivizsgálás után lehet biztosat mondani.

        PharmaPlaza

        Kérdés: 2011. július 27., 16:03; Megválaszolva: 2011. július 28., 22:06

        Tudjon meg többet: balo oldali hasi fájdalom
      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Néma epeköveim vannak. UH eredmény: „Az epehólyag folyadékot nem tartalmaz, egészét számos 5-15 mm-es kőreflex tölti ki. Az epeutak tágassága szabályos. Kérdésem, hogy okozhat-e ez megemelkedett koleszterinszintet?...