• Válasz

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Megértem, hogy az orvostudományban sem minden fekete és fehér. De az zavar engem, hogy a gasztroentológus orvos akihez jártam és aki csinálta a vastagbél tükrözés éppen ő volt az aki állította, hogy nincs colitis ulcerosám de kezeli és ezt a szemembe is megmondta. De viszont a belgyógyász orvos akihez jártam pedig az ellentétét mondta mert ő meg állította, hogy igenis van colitisom. ezért nem tudom, hogy melyik orvosnak hidjek.

        Dr. Plósz János válasza a colitis ulcerosa témában

        Igen, ez így tényleg nem jó. A colitis ulcerosa mindenképp gasztroenterológiai gondozást indokol, tehát a gasztroenterológus kell, hogy a terápiát meghatározza (a kedvezményes gyógyszerrendelés is ehhez van kötve). Az javaslom, keresse fel ismét a gasztroenterológus kollégát és beszéljék meg, hogy hogyan legyen a további (kezelés-nem kezelés, követés, stb.)


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2011. július 25., 16:38; Megválaszolva: 2011. július 26., 07:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: