• Külső aranyér hatékony kezelése

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Úr/Nő! Az a problémám, hogy kijött az aranyerem. Ez az úgynevezett külső aranyér, mert elég határozottan érzem, hogy kívül van. (szeretem a csípős ételt, de rendszeresen mozgok, kerékpárral járok, nem vagyok túlsúlyos és annyira sokat nem ülök..) Nagyon kellemetlen, kicsit fáj, vérezni nem vérzik. 5 napja kezelem Reparion kenőccsel és kúppal, mellé búzakorpát eszem, joghurtot és semmi "igazi" ételt. Több ismerősömnek, szüleimnek is volt ilyen problémája, tőlük azt az infot kaptam, hogy egy-két hét alatt elmúlik ezzel a kezeléssel. A problémám, hogy nekem 5 nap alatt semmit nem javult a helyzetem. Olvastam a neten a műtétről. Mit javasol?A külső aranyér kezelhető egyáltalán a kúppal meg a kenőccsel, vagy egyszerűen menjek be a kórházba és műttessem le? Ez a műtét TB támogatott? Köszönöm!

        Dr. Bánfalvy Péter válasza a aranyér témában

        Kedves Hölgyem! Az Aranyér Blogomon a "Jön is, megy is..." c. cikkemben minden erről szóló dolgot megtalál. Üdv:


        Dr. Bánfalvy Péter
        proktológus

        Dr. Bánfalvy Péter

        Kérdés: 2011. július 25., 14:59; Megválaszolva: 2011. augusztus 01., 14:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: