• Végbél fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Urulógusnál jártam és megállapította a belső aranyeret és gyulladásokat. Kúppal el is múlt, de folyamatosan vissza-vissza jön és kiújul. 16-17 éves korom óta 2 orvos látta, de mindig csak alap kezelésekben részesítettek. A fájdalom alatt megzavarodik az emésztésem és többet is kell az illemhelyiségbe járnom, ami azzal jár, hogy mégjobban fáj. A fájdalom általában 2-3 napig tart, de mindig érzem és ha csak egyszer rossz a székletem, már ki is újul. Véres a székletem ritkább esetben. Mit tanácsol? Köszönöm

        Dr. Boros Miklós válasza a aranyér témában

        Tisztelt Kérdező! A kezelés részes kell legyen az életmódváltás is. Kerülje a fűszeres ételeket. Figyeljen oda az elégséges folyadékfogyasztásra. Panaszos időszakban minden széklet után vegyen ülőfürdőt. A tartós panaszok esetén indokolt a gasztroenterológiai szakvizsgálat, szükség esetén a tükrözéses vizsgálat.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. július 23., 18:27; Megválaszolva: 2011. július 26., 11:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: