• Válasz

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tehát akkor a szövettan nem ad pontos diagnózist. De akkor azt nem értem, hogy az orvos miért nem vizsgáltatta ki normálisan hanem elkezdte kezelni. Állandóan félre beszélt mert állította, hogy nincs ez a betegségem de kezeli. Akkor miért kezelte.

        Dr. Plósz János válasza a colitis ulcerosa, témában

        A szövettan nem minden esetben ad 100%-os igazolást, sokszor az az összegzés, hogy a látott kép ennek és ennek megfelelhet, ha a klinikai tünetek is ezt támasztják alá (sajnos nem minden fehér és fekete az orvoslásban sem). Ha a látott endoszkópos kép colitisnek felel meg, teljesen elfogadott, hogy a terápiát elindítjuk, majd a klinikai lefolyás alapján mondjuk ki a végleges diagnózist.


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2011. július 23., 10:44; Megválaszolva: 2011. július 25., 07:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: