• Súlyos a 410-es GGT?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Meddig lehet így iszogatni? Súlyos a helyzet?

        Dr. Veress Dóra válasza a GGT, alkohol témában

        Kedves Kérdező! Ez sok, és elsősorban az epeutak állapotáról ad felvilágosítást, a pontosabb képhez ismerni kellene a GOT és a GPT értékeket is. Mindezek mellett azonban felhívja a figyelmet arra, hogy valami nincs rendben a májműködésével, így az iszogatást egyáltalán nem ártana mérsékelni!


        Kérdés: 2011. július 22., 18:30; Megválaszolva: 2011. július 24., 11:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: