• Bél problémák

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktornő! Olyan panaszom lenne, hogy a hét elején nagyon zsíros ételt ettem és azután a székletemben nyák jelent meg, később többször volt székelési ingerem de csak ez a nyák távozott. Nem fáj a hasam, nincs vér a székletemben, néha csak bélgáz távozik de székelési ingerem van. Elkezdtem normaflort inni ezek a tüneteim megszüntek. Mi lehet az ok? Kell-e orvoshoz fordulnom? Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Szigeti Nóra válasza a nyákos széklet témában

        Kedves Kérdező! Ha jelenleg panaszmentes, akkor nem kell orvoshoz fordulni, csak ha kiújulnak a panaszai. Talán csak a normál baktériumflóra mennyisége csökkent le egy kicsit a szervezetében.


        Dr. Szigeti Nóra
        gasztroenterológus, hipertonológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Szigeti Nóra

        Kérdés: 2011. július 21., 09:51; Megválaszolva: 2011. július 22., 10:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: