• Mitévő legyek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktornő/doktor úr! Olyan problémám van, hogy a végbélnyílásom viszket, van mikor elmúlik, van mikor elviselhetetlenné válik, szoktam hintőporozni olyankor jobbá válik. Ezt az igen kellemetlen dolgot hogyan lehetne megszüntetni? Illetve a másik, hogy ugyan itt kis seb is van, a gáton illetve kicsit beljebb a záródás bordáinál, ez a hintőporozással elszokott múlni, mégis egy nagy wc-zés után újra előjön. Ez igen kellemetlen, mi módon lehetne ezt megszüntetni, hogy ne kelljen elmenni orvoshoz ( ez számomra nagyon kellemetlen ezért nem szeretnék elmenni). még megjegyzéskép csak annyi hogy márciusban volt nőgyógyászati téren egy gombás fertőzésem, de ezek a "tüntek" már korábban is jelentkeztek!!! Válaszát előre is köszönöm

        Dr. Bánfalvy Péter válasza a végbéltáji viszketés témában

        Kedves Hölgyem! A rossz hírem az, hogy orvosi segítség nélkül szinte kizárt a gyógyulás, valószínűleg fertőzés miatti gyulladás áll fenn. Ennek gyógyítására valószínűleg antibiotikumra lesz szükség. Keressen fel egy, a területen jártas bőrgyógyászt, vagy egy jó proktológust. Üdv:


        Dr. Bánfalvy Péter
        proktológus

        Dr. Bánfalvy Péter

        Kérdés: 2011. július 19., 23:59; Megválaszolva: 2011. augusztus 01., 14:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben: