• Van-e colitis ulcerosam?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Orvosok szerint van is meg nincs is. Elkezdtek kezelni gyógyszerrel. Hasi görcsöm volt és puffadtam. Amiért nem tudták eldönteni, hogy van vagy nincs abbahagytam a gyógyszer szedését és azóta panaszmentes vagyok. Szeretnék végre valakitől választ kapni. Remélem tudja valaki a választ de lehetőleg orvos legyen aki válaszol nekem.

        Dr. Szigeti Nóra válasza a colitis ulcerosa témában

        Kedves Kérdező! A colitis ulcerosa diagnózisához vastagbéltükrözés és biopsziás mintavétel szükséges, ezek alapján az esetek jelentős részében (jellemző tünetek és gyakran laboreltérések hátterében) a diagnózis biztosan felállítható.


        Dr. Szigeti Nóra
        gasztroenterológus, hipertonológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Szigeti Nóra

        Kérdés: 2011. július 15., 22:03; Megválaszolva: 2011. július 17., 08:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben: