• Reggeli hasmenes

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt DoktornoKet hete tarto eros ,vizes ,gorcsokkel kisert hasmanes gyotor eleg jeletos sulyvesztessel.A nap tobbi szakaszaban nics problemam.Voltam orvosnal a labor eredmenyem normalis.A venasan kontraxt anyaggal feltoltott gepi vizsgalat semmi elvaltozast nem mutatott ki.Kozoltek hogy idegi alapon vannak a tuneteim.Semmi gyogyszert nem adtak .Kerdesem az, hogy okozhatja e meg ezen kivul a 2 honapja elkezdett taplalek kiegesziteo(Vemma amerikai termek) fogyasztasa es amellett a Moksa nevu elikszirt(magyar homeopatias termek) is iszom.Igaz nagyon feszult es ideges vagyok az utobbi par evben lelki eredetu problemak miatt de addig ilyen tuneteket nem produlakt. Jelenleg kulfoldon elek ezert is nagyon fontos volta a segitsegeValaszat elore is koszonom.

        Dr. Szigeti Nóra válasza a hasmenés témában

        Kedves Beteg! Amennyiben tünetei időben összefüggenek az új készítmények elkezdésével, akkor elképzelhető ezek oki szerepe. Mindenesetre javasolnék széklet bakteriológiai és parazitológiai vizsgálatot 3-3-szor.


        Dr. Szigeti Nóra
        gasztroenterológus, hipertonológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Szigeti Nóra

        Kérdés: 2011. július 14., 15:26; Megválaszolva: 2011. július 15., 16:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: