• Reggeli hasmenés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztekt WEBBeteg Szakértő! Reggelente hasmenésem van. Két éve kezdődött. Akkor a háziorvosom csináltatott laborvizsgálatot (vér, vizelet) székletvizsgálatot, hasi ultrahangot. Minden rendben volt. Úgy döntöttem pszichésen van... Valamivel enyhültek a tünetek, de el nem múltak. Ritkán, kéthetente egyszer van formált székletem. Az év elején refluxom volt, gyógyszer hatására gyorsan elmúlt. Szedtem már normafloret, és most prímbiotikummal próbálkozom. Mit tanácsol? Köszönöm válaszát.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hasmenés témában

        Kedves Kérdező! A probiotikum jó ötlet, de szükséges lenne mellé valamilyen szorongásoldó kipróbálása is, ez elsőként legyen lehetőleg gyógynövényalapú, és mellett relaxációs technikákat, esetleg jógázást javasolnék.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. július 14., 09:52; Megválaszolva: 2011. július 15., 13:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben: