• Széklet panaszok:(

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        a székletem csak ujjal tudom kiszedni mert szorulásom vann és mikor kiszedem a belemnél dudort érzek és csontok jönnek még kifele mert volt egy ágyék törésem . és nem tudom mi a baj lehet néha nyálkás és véres .meg a vizelet kifolyik ha egy ponton megnyomodik a válaszukat elöre is köszönöm:::)

        Dr. Plósz János válasza a székelési panasz témában

        Nem igazán értem leírását, de a tünetek alapján komolyabb végbéltáji eltérése is lehet. Mindenképp érdemes e rectoscopos vizsgálatot és egy kismedencei CT-t csináltatnia. Addig is meg kellene próbálnia a székletet rendezni (bő folyadék és rostbevitel, rendszeres testmozgás, enyhe hashajtók használata).


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2011. július 13., 22:25; Megválaszolva: 2011. július 14., 15:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: