• Májam nagyobb

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr nő.Két hónapja érzem hogy nagyobb a májam voltam ultra hangon epe követ és 1harántal nagyobb a májam mostanában a nyelvem fehér és a szám belül állandóan száraz ezért sok folyadékot kívánok .Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a epekő témában

        Kedves Kérdező! A májnagyobbodás oka többféle lehet, a szerkezetéről nem írtak? Feltétlenül diétázzon, kerülje a zsíros-fűszeres ételeket, vegyi anyagok ártó hatását, szedjen Silegont. Az epekő miatt keressen fel sebészeti szakrendelést, műtét javasolt.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. július 11., 14:41; Megválaszolva: 2011. július 12., 11:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: