• Hólyag

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! A fenekemen kialakult már egy ideje a képen látható hólyag. Gyakran vérzik és gennyedzik is szerintem, ülni is rossz sokszor. Az utóbbi napokban nagyon megdagadt, de nem szívesen fordulnék személyesen orvoshoz ilyesfajta problémával. Hogy tudnék megszabadulni tőle?Köszönöm válaszát előre is.

        Dr. Boros Miklós válasza a végbél témában

        Tisztelt Kérdező! Ez sinus pylonidalis-nak tűnik, ami az érintett területen a lágyrészekben lévő járat. Időnként begyullad és a kérdésben leírt panaszokat okozza. Minden széklet után vegyen ülőfürdőt és keressen fel sebészeti szakrendelést. Orvosi segítség nélkül nem fog véglegesen megoldódni a probléma.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. július 11., 00:05; Megválaszolva: 2011. július 12., 10:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben: