• aranyér műtét

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor/nő! 2 napja külső aranyér műtétem volt galambtojássnyi nodust távolíytottak el, de mostanra újra előjött egy nagyobb aranyeres somó. Gyermekkoromat kivéve nem volt nehéz székletem, most viszont a műtét óta még nem volt, sőt a szél is alig megy mitől lehet ez? Nem akarom az újabb nodust megműtetni, mert lehet hogy utána megint kiújul. A műtét előtt nem haszn ált sem kenőcs, sem kúp.

        Dr. Boros Miklós válasza a aranyér témában

        Tisztelt Kérdező! A gasztroenterológiai kivizsgálás az akut szak lezajlása után indokolt. Minden széklet után vegyen kamillás ülőfürdőt és helyileg alkalmazzon aranyér elleni kenőcsöt és Detralex kúrát. A fájdalom csökkenésével legyen egy kivizsgálás, szükség esetén vastagbéltükrözés.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. július 10., 08:01; Megválaszolva: 2011. július 12., 10:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: