• Mi jöhet még

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Most voltam béltágításon de nem lehetett meg csinálni mert kanyrban van a szükület ma jöttem ki a korházbol mert kaptam egy bél elzárodást amit ricinusssal meg lehetett oldanimár hét műtétem volt és kötegesen össze van a bél nőveén levolakot iszom mindenap és mégis meg történt a baj kaptam egy nagy löket szteroidkezelést de nagyon félek milesz ez után mit lehet tenni a diétát is be tartom hallottam,hogy szegeden és Pesten is van valamilyen gép amivel sikeresen gyogyítják a chron betegséget szeretnék erröl többet tudni és,hogy mik az esélyeim mindig rettegnem kell e mikor zárodik el a szükület a doktornöm nem mond semmit afájdalmaimra ia annyit mond hogy hát a sok össze növés. előre is köszönöm válaszát.

        Dr. Plósz János válasza a bélelzáródás témában

        Sajnos én ilyen gépről nem tudok, jelenlegi tudásunk szerint a Crohn-betegséget csak kezelni tudjuk, meggyógyítani nem. Az egyik altípus heges szűkületek megjelenésével jár, úgy tűnik Ön is ide tartozik. Sajnos az, hogy mikor alakul ki műtétet igénylő szűkület, előre nem lehet megmondani. A műtétet követően viszont érdemes agresszív, kombinált terápiát folytatni, hogy minél tovább fenntartsuk az inaktív állapotot.


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2011. július 09., 17:11; Megválaszolva: 2011. július 11., 21:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: