• Lágyéki nyirokcsomó

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Azt szeretném kérdezi, hogy a jobboldalamon 1 lágyéki nyirokcsomó nagyobb mint a többi? Nem fáj érintésre, ha megnyomkodom, "megvizsgálom" akkor marad utána egy "érzés", de azt sem nevezném fájdalomnak.Tapintásra nem is tudom..kemény de nem olyan csontosan, inkább tömött. Alakja hosszúkás, kerekded. Tavasz eleje óta lehet. Jelenleg vékonybél felülfertőződéssel kezelnek ami szintén akkoriban kezdődött, illetve a jobboldali mellékherém tömegre nagyobb (urológus látta), továbbá szintén ezen az oldalon van ha minden igaz ekcémám ami még kezelésre vár. Ezek okozhatják ezt? Megnéztem a Lymphonia nevű betegség tüneteit és egyik sincs meg nálam. Fogyni fogytam olyan 2-3 kilót február óta, de a Gasztron azt mondták, hogy ez a vékonybél miatt van. Laktóz-intoleranciám van és állítólag még Gilberes is vagyok. Volt az elmúlt félévben vírusos és hurutos megbetegedésem (légúti és emésztőszervi). A többi nyirokcsomó a testemen teljesen normális. Étvágyam jó, mentálisan és fizikailag is jól vagyok. Ha nagyon behúzom a hasam akkor érzem még1 kicsit. Szóval akkor ez most mi lehet? ui: voltam laboron még a tavasszal, kicsit emelkedett az össz-bilirubin szintem, de elvileg az a Gilber miatt lehet. köszönöm a türelmét és a segítségét:

        Dr. Boros Miklós válasza a nyirokcsomó témában

        Tisztelt Kérdező! A leírt nyirokcsomó reaktívnak tűnik így jelenleg nem látok okot aggodalomra. Amennyiben a nyirokcsomó nő vagy fájdalmassá válik keresse fel háziorvosát.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. július 08., 14:51; Megválaszolva: 2011. július 11., 09:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Indul Az év praxisa a Kárpát-medencében pályázat második szakasza!
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó