• Sipoly okozhatja a magas vérsüllyedésem?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Úr! Sajnos szülésem óta - negyedik éve - küszködök végbéltályog, illetve sipoly betegséggel. Jelenleg mindkét farpofán feltárt sipolyjárat kimenet található, fonallal befűzve. A feltárt járatokon keresztül folyamatosan távozik a gennyes váladék. Fájdalmam már nincsen, lázam, hőemelkedésem sem. Napi többszöri tisztálkodással, gézlapokkal, betéttel szinte teljes életet élhetek. Szülés utáni tüdőembólia miatt folyamatosan járok laborvizsgálatra. A crp értékem és a vérsüllyedés mindig jóval magasabb a normálisnál. A vérsüllyedés 40-80 között mozog. Minden érték a vérképben egyébként normális (fehérvérsejt, vörösvérsejt, stb.) Okozhatja a magasabb értékeket a folyamatosan "működő" sipoly? Crohn betegségem nincsen. Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a sipoly témában

        Tisztelt Kérdező! A sipolyok krónikus gyulladást tartanak fenn, ezért a két laboreltérés nem meglepő. A Chron betegség kizárása valóban indokolt, gondolom a vastagbéltükrözés megtörtént.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2011. július 05., 19:46; Megválaszolva: 2011. július 06., 10:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: