• Erős hányinger, éhség és teltség érzése

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr Úr/Nő! A segítségét szeretném kérni a betegségemmel kapcsolatban. Kb. 2 hónappal ezelőtt lettem rosszul lángos evés után. Majd elmúlt, de 2 hete ismét éreztem hogy nem vagyok jól: erős hányinger, éhség illetve teltségérzet (mikor melyik). Ehhez párosult az idegességem, ami néha el is durvult, mert már magától a rosszulléttől ideges voltam. Az ügyeletre kellett mennem ahol: Magne B 6, Cerucal, seduxen, Daedalon, és fekélyre 40 mg-os pafenont kaptam (ezt szednem kell amig el nem fogy) Voltam vérvételen és hasi ultrahangon de minden rendben van. A rosszullétek viszont már ritkábban, kevesebb ideig (1-2 óra) de még visszatérnek. Ezzel kapcsolatban az lenne a kérdésem, hogy Ön mit javasol ebben az esetben. Válaszát előre is köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a gyomorhurut témában

        Kedves Kérdező! kímélő étrend javasolt, kerülje a csípős, fűszeres, zsíros ételeket. Ne fogyasszon alkoholt, kávét, ne dohányozzon. Szedjen rendszeresen protonpumpa-gátlót, napi ötször egyen keveset!


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2011. július 04., 13:13; Megválaszolva: 2011. július 05., 11:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: