• baloldali szúró fájdalom, alhas

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztel Doktor úr/ Doktor nő! Lassan két hete érzek az oldalamnál szúró fájdalmat, amelyek álmatlan éjszakákhoz vezettek. Először a gyomrom tájékán éreztem, ami hányással is járt, de rá egy-két hétre már az alhasamnál érzem a fájdalmat. Mindezt megelőzően 2 napig nem tudtam enni, folyamatos hányinger miatt. A fájdalom nem múlik, néha az alhasi panaszaimmal egyetembe, a hátam ugyszintén baloldalán is érzem a szúró fájdalmat. Tüneteket nem tudok felsorolni, mindössze étvágytalanság a hányásokat követő 2-3 napba, valamint kevés széklet. A barátommal az együttlét sem volt felemelő, hiszen ugyszintén éreztem a fájdalmat, majd az együttlét után is, még egy jó fél órát. Bevettem fájdalomcsillapítót, ami elmulasztotta, de másnap ismét előjött a fájdalom! Nem tudom, hogy a háziorvosomhoz menjek e ezzel a problémával, vagy esetleg nőgyógyászhoz?! A szúró fájdalom 2-3 hete tart, ezalatt volt menszeszem is. Kérem válaszoljon! Előre is köszönöm!

        Dr. Veress Dóra válasza a hasfájás témában

        Kedves Kérdező! Problémájával nyugodtan forduljon a háziorvosához, aki megvizsgálja, áttapintja a hasát és részletesebben kikérdezi, majd a megfelelő szakrendelésre irányítja tovább. Ez lehet a gasztroenterológia, nőgyógyászat vagy urológia is.


        Kérdés: 2011. július 03., 15:21; Megválaszolva: 2011. július 04., 23:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: