• Utazás közbeni székelési inger

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kb négy éve figyeltem meg, hogy reggel munkába menet a tömegközlekedésen székelési inger fog el. Egy ideig a munkahelyemen éltem, s csak hétvégén utaztam haza saját gépkocsival. Ekkor nem jelentkezett. Két hónapja újra tömegközlekedéssel járok a munkahelyemre, de hetente egyszer meg kell szakítanom az utazást. Ha este otthon vagyok, még hashajtó használata mellett sem sikerül a székelés időpontját befolyásolnom. Táplákozási szokásaimat is igyekszem megváltoztatni, de sikertelenül.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a székelési inger témában

        Kedves Kérdező! Próbálja meg a székelés ingert reggel kiváltani langyos folyadék és ballasztanyagban gazdag reggeli segítségével, sokaknál a kávéivás segít, van, akinél kis reggeli torna a hatásos.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. június 30., 20:49; Megválaszolva: 2011. július 01., 18:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben: