• Furcsa érzet a hasban.

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr/nő! Másfél hete körülbelül egyik nap nagyon teltnek éreztem a hasam, de ezt haspuffadásnak véltem. Még aznap éjszaka hányingerre ébredtem, s hánytam is. Másnap reggel hasmenésen volt. A rá következő napra megint puffadtnak éreztem magam, ezért megpróbáltam hátha segít a székrekedés elleni tea. Azóta is nagyon furcsának és puffadtnak érzem a hasam és néha olyan minthogyha valami probléma lenne a beleimmel, pedig rendszeresen járok wc-re. Mitől lehet? Akár terhességre is utalhat ez?? Előre is köszönöm válaszát!

        Dr. Boros Miklós válasza a emésztőszervi panasz témában

        Tisztelt Kérdező! Első lépés a diéta. Kerülje a szénsavas italokat, egyszerű szénhidrátot, péksüteményeket. Alkalmazzon probiotikus kúrát. Fogyasszon elég folyadékot (szénsavmentes ásványvíz, tea). Alkohol- és dohányzási tilalom. A panaszok sokkal inkább utalnak a gyomor-bél rendszer működési zavarára, mint terhességre. Amennyiben menstruációja kimaradt végezzen tesztet.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. június 29., 14:56; Megválaszolva: 2011. június 30., 12:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: