• Beöntés!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! Olyan problémával fordulok önhöz,ami már régóta kínoz! Több éve kínlódok szorulás miatt,elég sokáig szedtem hashajtót is,amit most már 1,5 éve egyik pillanatról a másikra abbahagytam,mivel olvastam egy cikket,hogy szívkárosodást okoz idővel. Engem az érdekelne,hogy itthon végezhetek-e beöntést,láttam lehet kapni készletet,és ez mennyire veszélyes? El tudom végezni a dolgomat,csak érzem,hogy nem teljesen ürülök ki!Van mikor 1-2 nap kimarad,utána pedig csak egy kevés. Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a székrekedés, beöntés témában

        Kedves Kérdező! Megfelelő elővigyázatossággal otthon is elvégezhető a beöntés, szettet a patikában tud venni. Azért a megfelelő rostbevitelre, folyadékfogyasztásra, probiotikum-bevitelre így is figyeljen oda.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. június 26., 14:57; Megválaszolva: 2011. június 27., 15:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: