• Aranyér

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztel Doktor Úr/Nő! Azt szeretném megtudni,h kb.2 éve van kint egy kicsi aranyerem, ami szülésnél teljesen kijött, viszont egy kicsivel maradt nagyobb, mint előtte.Panaszt nem okoz,csak zavar és tisztálkodási nehézséget okoz. Érdekelne,h kúppal vagy más módszerrel megpróbáljam e visszarakni,vagy ha nincs vele gond akkor hagyjam békén. Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Boros Miklós válasza a aranyér témában

        Tisztelt Kérdező! Minden nap vegyen ülőfürdőt vagy zuhanyozzon le és kerülje a helyi irritációt. Alkalmazzon aranyér elleni kenőcsöt és székletlazítót. Amennyiben nincs fájdalom vagy vérzés komolyabb kivizsgálás és kezelés nem indokolt.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. június 25., 07:39; Megválaszolva: 2011. június 27., 22:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: