• Mire számíthatok hasi ultrahang vizsgálat után?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        nagyon magas májenzim értékek jöttek ki nemrég a laborbol got204-gpt150-ggt524

        Dr. Csuth Ágnes válasza a májenzim témában

        Kedves Kérdező! A máj, az epehólyag, az epeutak egyes eltérései, képletei kerülhetnek így diagnosztizálásra, előre megmondani az ultrahangvizsgálat eredményét nem tudjuk csupán az értékek alapján, különben nem is lenne szükség az ultrahangra. Addig is alkoholtilalom, zsír- és fűszerszegény étrend javasolt. Ha megírja az ultrahangos vizsgálat eredményét, szívesen segítünk eligazodni a teendőket illetően.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. június 23., 18:58; Megválaszolva: 2011. június 25., 13:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: