• Nagyon félek

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Hétfőn megyek endoszkopos vizsgálatra van bél szükületem és ha lehet kitágítják nagyonfélek a fájdalomtol akérdésem hogy mennyire kockázatos és hatásos a bél tágítás.már 6-szor voltam tükrőzésen és az is nagyon fájt chron berg vagyok műtötttek is.picopreet irt fel a doktornő ezt kell vasárnap meginni atájékoztaton bélfekély chrobeteg nealkalmazza lehet e tőle valami bajom mert eddig sos izű folyadékot kaptam.

        Dr. Szigeti Nóra válasza a Crohn betegség témában

        Kedves Kérdező! A Picoprep tájékoztatóján valóban szerepel, hogy Crohn-betegek ne alkalmazzák, de eddig semmi problémát nem láttunk ezzel kapcsolatban. A beavatkozás előtt feltehetőleg meg fogják kérdezni, hogy kér-e injekciót, amitől kicsit elkábul, ezzel a kényelmetlenség jelentősen csökkenthető. A tágítás okozhat esetleg vérzést, vagy nyálkahártya repedést, hiszen, mint minden beavatkozásnak, ennek is megvannak a veszélyei. Gondoljon arra, hogy talán egy műtétet tudnak helyettesíteni vele.


        Dr. Szigeti Nóra
        gasztroenterológus, hipertonológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Szigeti Nóra

        Kérdés: 2011. június 22., 11:06; Megválaszolva: 2011. június 22., 20:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben: