• Gyomorbántalmak

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Gyakori gyomorfájdalom ami jelentkezik:reggel ébredéskor, vagy napközben bármilyen étel elfogyasztása után .Gyomorsav nem büfög vissza. Néha egész nap eltart,és csak a gyomorrész felpuffadásával kísért szorító fájdalom van.Néha ,mintha nem tudnék rendesen levegőt venni annyira szorít.Köszönöm ,várom válaszát.!

        Dr. Boros Miklós válasza a gyomorfájás témában

        Tisztelt Kérdező! Első lépés a diéta. Kerülje az egyszerű szénhidrátot, péksüteményeket, szénsavas italokat. Legyen napi 5 étkezés, alkalmazzon probiotikus kúrát. Mozogjon minden nap 5 étkezés. Alkohol- és dohányzási tilalom. Amennyiben az étkezési szokások megváltoztatása nem vezet eredményre keresse fel háziorvosát egy fizikális vizsgálat és ultrahang miatt.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. június 21., 21:34; Megválaszolva: 2011. június 23., 13:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben: