• Májprobléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kérdésem valószínűleg a májhoz kacsolódik, mrt májenzim eltérések miatt májbiopsziát végeztek, amly megállapította, hogy valamilyen toxikus mérgezés okozta az eltérést. Teendő: várni és figyelni valamint egészségesen étkezni. A GYOORSZÁJBAN ENYHE ÁRMÜTÉSSZERŰ, néha CSIPKEDŐ érzésem van, ami nem fáj és nem is kellmetlen, de úgy gondolom, hogy nem normális. Mit tegyek?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a májbetegség témában

        Kedves Kérdező! A kezelőorvos által előírtakat feltétlenül tartsa be, szigorú alkoholtilalom, csípős. fűszeres és zsíros ételek kerülése, szóba jövő gyógyszereket beszéljék át a háziorvossal, érdemes elkezdenie Silegont szedni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. június 19., 09:22; Megválaszolva: 2011. június 21., 08:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: