• Bordaív alatti fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt DR.nő/úr! Akövetkező problémával már egyszer fürdultam önökhöz.Miszerint a bal bordaív alatt fellépő tompa fájdalom miatt ez januárban történt akkor el is múlott. Pár napja viszont újra jelentkezett ez a fajdalom ami nem túl erős inkább tompa fájdalom.Amikor nem egyenes derékkal ülök akkor a bordáknál nyomást vagy tompa fájdalmat érzek,ami a hátamba is kisugárzik.erőteljesebb mozgásnál is fáj.A legjobb akkor ha hanyatt fekszem.Mi okozhatja ezt? Köszönettel mielőbbi válaszát várva!

        Dr. Szigeti Nóra válasza a hasi fájdalom témában

        Kedves Kérdező! Nem tudom, hogy milyen vizsgálatok történtek, a hasból kiinduló, hátrafelé sugárzó fájdalom esetén hasi UH (pl. lép, vagy vastagbél eltérés), a gerincből előre sugárzó esetén gerincröntgen, ortopédiai-reumatológiai vizsgálat javasolt.


        Dr. Szigeti Nóra
        gasztroenterológus, hipertonológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Szigeti Nóra

        Kérdés: 2011. június 15., 13:40; Megválaszolva: 2011. június 16., 08:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben: