• Hol találhatok egy JÓ!!! urológust?SOS

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Anyukámnak,számára nagyon súlyosnak vélt aranyere(reméljük hogy csak aranyere van) már 3 hónapja szenved tőle,vérzik fáj stb..Az utóbbi pár napban elviselhetetlenül fáj,ezért fájdalomcsillapítókat szed.Elmentünk a kórházba,de ott csak Jul.15 -re volt időpont,addig szerintem az őrületbe kergeti magát,állandóan ezzel van elfoglalva és a legrosszabbakat gondolja.Ars medicát-ba akartam elvinni,de arról rengeteg rosszat olvastam itt.Kérem,ha tudnak ajánlani egy tényleg jó szakértőt szóljanak.Lehet akár magán is,csak legyen tényleg jó. Budapesten lakunk,a városban bárhova elmegyünk.Köszönöm.

        Dr. Boros Miklós válasza a aranyér témában

        Tisztelt Kérdező! Az aranyér kezelésével a gasztro-enterológus vagy sebész foglalkozik. Az első lépésben a háziorvos is tud segíteni, így keressék fel. Addig is kamillás ülőfürdő minden nap és helyileg aranyér elleni kenőcs, székletlazító és probiotikus kúra.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. június 08., 21:35; Megválaszolva: 2011. június 13., 20:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben: