• Crohn

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tiszteletem, 2 éve Crohn betegségem van. éve melldaganat, mastectómia let elvégezve. Érdekel hogy a Crohn betegségre hatásal van e az étkezés. Az halottam hogy a glutént kerülni kellene. Köszönöm a választ. Tiszteletem,dr. Erdélyi Pulman Judit

        Dr. Szigeti Nóra válasza a Crohn betegség témában

        Kedves Kérdező! A Crohn-betegség miatt csak zsírszegény diéta javasolt, a betegség aktivitáskor esetenként a tejet nem tolerálják a betegek.


        Dr. Szigeti Nóra
        gasztroenterológus, hipertonológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Szigeti Nóra

        Kérdés: 2011. június 07., 17:16; Megválaszolva: 2011. június 08., 11:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: