• Véres széklet

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor úr/nő! Azzal a kellemetlen panasszal fordulok Önhöz, hogy székletürítés közben kevés vért találtam a székletemben. Szerintem csak az erölködéskor keletkezett, mert utána ahogy tovább ürítettem, nem véltem felfedezni.Enyhe fájdalommal is járt. És még utána is érzek enyhe fájdalmat a végbélnyílás körül, de aztán elmúlik rövid időn belül. Egy hete történt ilyen eset pontosan, egyszeri alkalom, azóta nem és előtte se nagyon, csak pár hónapja volt olyan hogy kicsit véres lett a wc-papír. Semmi más tünetem nincs. Félek mi lehet ez. 23 éves lány vagyok. Köszönöm a választ előre is.

        Dr. Boros Miklós válasza a végbélrepedés témában

        Tisztelt Kérdező! Ez a végbél nyálkahártya repedés. a teendője, hogy vegyen ülőfürdőt, alkalmazzon székletlazítót és probiotikus kúrát. Kerülje a helyi irritációt és panasz esetén használjon aranyér elleni kenőcsöt. Tartós panasz esetén keresse fel háziorvosát.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. június 04., 09:18; Megválaszolva: 2011. június 05., 17:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: