• Vastagbélrákom lehet

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        kedves dr úr. nekem elég sürün kb fél éve szok nagyon begörcsölni a hasam alja ott ahol a császármetszésem vann.Voltam tavaly összel nőgyogyásznál de p1 lett az eredményem hasi ultrahangon is vóltam de ott sem találtak semmit.Aszékletem valamikor normális de többször inkább szorulásom van.Kértem a házi orvosomat hogy agyon tükrözésre beutalót de ő azt monta inkább probáljuk meg hogy hashajtót szedek .Ön mit szól ehez ?Remélem igaza lesz és nem lesz baj. köszönöm előre is a válaszát Kovácsné Ildi

        Dr. Boros Miklós válasza a emésztőszervi panasz témában

        Tisztelt Kérdező! Első lépés az elégséges folyadékfogyasztás, diéta. Kerülje az egyszerű szénhidrátot, péksüteményeket. Alkalmazzon probiotikus kúrát. A vastagbéltükrözés valóban nem indokolt. Mozogjon minden nap legalább fél órát (séta).


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. június 02., 21:43; Megválaszolva: 2011. június 06., 09:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: