• Proctológia

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/ Úr! Férjem kérésére kipróbáltuk az anális szexet. Óvszert használtunk és krémet, ennek ellenére volt egy minimális vérzés. Nem rajongok ezért a formáért, de mivel szeretem a férjem, úgy gondolom, néha megengedem, hogy így csináljuk. Kötőszöveti betegségem (marfan) van, ezért nagyon aggaszt, hogy nem -e megy tönkre idő előtt a záróizom. Nem akarok pelenkát hordani, ennyit természetesen nem ér. Havi egy alkalom, vagy kevesebb, ami biztosan nem okoz bajt? Mire számíthatok? Köszönöm!

        Dr. Boros Miklós válasza a anális szex témában

        Tisztelt Kérdező! A sérülés esélye minden alkalommal fennáll. A vérzés már erre utalt. Vagy legyen szakszerűbb az előkészítés vagy hagyja abba, mert így sérülés lesz belőle és sok fájdalom, probléma.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. június 01., 16:47; Megválaszolva: 2011. június 03., 10:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: