• Székrekedés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Egy 3 eves kislanynak allando jellegel szekrekedesi gondjai vannak,es altalaban minden masodik nap van szeklet.Az utobbi idoben elofordul ,hogy veres a szekletTobbfajta gyogyszert kapott mar de egyik sem hasznalt.On szerint mi lehet a szekrekedes oka,ez betegseg,milyen szakorvoshoz forduljunk?Elore is koszonom valaszat.

        Dr. Balogh Andrea válasza a székrekedés témában

        Kedves Kérdező! Székrekedés sok kisgyermeknél fordul elő. A legtöbbször az áll a háttérben, hogy nem esznek a kicsik elég zöldséget, gyümölcsöt illetve az, hogy kevés folyadékot fogyasztanak. Szervi betegség nagyon ritkán fordul elő. Érdemes Normaflore-t 2x1 ampullával vagy Protexin Restore-t vagy egyéb probiotikumot tartósan adni a kicsinek sokszor ez is rendezi a problémát. A problémával gyermekgasztroenterológia szakrendelésre tudnak fordulni. Tisztelettel: Dr. Balogh Andrea gyermekorvos


        Kérdés: 2011. május 30., 21:00; Megválaszolva: 2011. június 01., 14:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: