• Köldök körüli fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr! Az utobbi honapokban emesztesi probelamaim adodtak, fobb problemam az epemmel van, ami eleg sokat szurodik.Hasi Uh-on mindent rendben talaltak, veranalizisek szinten jok.Giardiat viszont "sikerult" talalni, amire kaptam is kezelest es azota a tesztet is megismeteltem es negativ lett.Szekletem azota allagra normalis viszont szine meg mindig vilagosabb, gondolom az epe problemak miatt?! Amikor viszont a belgyogyasz megtapogatta a hasam kerdezte hogy faj e egy bizonyos pontban...mondtam hogy neha ereztem mar hogy faj ott, de nem jellemzo, es ennyiben maradt a dolog. Ez a pont a koldok alatt par centivel jobb oldalra van...Ez februarban tortent, mostanaban viszont jobban erzem hogy faj.Ha megnyomom szurodik, de erdekes hogy par nyomas utan megszunik a fajdalom es nem szur tobbet.On szerint mitol lehet ez? Okozhatja esetleg felfazas?Mit tapinthatott ki ott az orvos?Talan megsem mult el a giardia fertozes, es ez okoz ilyen problemakat a vekonybelben...? Valaszat koszonom! Udv. Zsanett

        Dr. Szigeti Nóra válasza a emésztőszervi panasz témában

        Kedves Kérdező! Azt javasolnám, hogy nézesse meg a vizeletét és keressen fel egy nőgyógyász orvost is. Ha a vizsgálatok negatívak és a panaszok fokozódnak, béltükrözés és CT is szóba jöhet, de egyelőre nem szükséges. Ha aggasztja a giardia-fertőzés, ellenőriztesse mégegyszer.


        Dr. Szigeti Nóra
        gasztroenterológus, hipertonológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Szigeti Nóra

        Kérdés: 2011. május 29., 20:01; Megválaszolva: 2011. május 31., 13:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: